Nieuwsbericht

Nieuw jasje UNESCO wikiwijspagina

Unesco-scholen zijn een belangrijk onderdeel van een wereldwijd netwerk van zo’n 12.000 scholen die allemaal bijdragen aan Unesco's missie om vrede te creëren in de hoofden van mensen. Deze scholen doen dit door aandacht te besteden aan de Unesco-thema's Wereldburgerschap, Duurzame ontwikkeling en Erfgoed, zowel binnen als buiten de lessen. Om leerkrachten en leerlingen te helpen bij het vinden van lesmateriaal en informatie over deze thema's, heeft de Wikiwijs pagina van UNESCO onlangs een vernieuwde uitstraling gekregen.

De vernieuwde Wikiwijs pagina biedt een betere gebruikerservaring en bevat informatie en materialen die passen bij de Unesco-thema's. De pagina is ontworpen om het vinden van geschikte materialen zo makkelijk mogelijk te maken.

Met meer dan 12.000 scholen wereldwijd draagt het netwerk van Unesco-scholen bij aan het bevorderen van internationale samenwerking en begrip, en het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan. De vernieuwde Wikiwijs pagina van UNESCO is een waardevolle bron voor leerkrachten en leerlingen die willen bijdragen aan deze missie.