Nieuwsbericht

Geslaagde evaluatiedag van EVOT-pilot viert positieve resultaten

Op een stralende zomerdag kwamen enthousiaste deelnemers bij elkaar voor de langverwachte evaluatiedag van de pilot van EVOT. De sfeer was opgetogen en de energie zinderde door de lucht. Met een inspirerende opening door Harrie Sloots en een inleiding van Cors Westerdijk begon de dag veelbelovend.

De ochtend werd gevuld met twee presentaties waarin nieuw ontwikkeld lesmateriaal werd gepresenteerd. Het niveau van betrokkenheid was zeer hoog, en het publiek liet zich volledig meeslepen door de sprekers. Na deze sessies voelde iedereen de behoefte aan een energieboost. De naam van het programma werd eer aan gedaan. In een impuls werd er spontaan een “energiemoment” ingelast. Van het ene moment op het andere begon de hele zaal met ballen te gooien, wat resulteerde in een explosie van positieve energie. Na tien minuten van intens plezier nam iedereen weer plaats en werd de dag voortgezet alsof er niets was gebeurd.

Na een smakelijke lunch werd er in de middag een workshop geleid door Kim Dolman. "Iscreen", gericht op persoonlijke ontwikkeling. Met groot enthousiasme namen de deelnemers deel aan de workshop, maar het bleek ook confronterend voor sommigen, zoals de schrijver van dit nieuwsbericht. Het was een waardevolle ervaring die deelnemers uitdaagde om dieper in zichzelf te kijken en persoonlijke groei te omarmen.

Tegen het einde van de dag was het moment aangebroken om de daadwerkelijke resultaten van de pilot te bespreken en feedback te geven. Harrie Sloots presenteerde de resultaten van het onderzoek dat hij en Niels van Alebeek hadden uitgevoerd. De gestelde doelen zijn behaald, daarnaast zijn er nog doelen van het projectjaar 2022/2023 die verder uitgewerkt worden in projectjaar 2023-2024. De toekomstvisie hierna was daarom ook optimisch. 

Na een dag hard werken was het tijd om even te ontspannen en te genieten van het zonnetje buiten, onder het genot van een verfrissend drankje. De deelnemers keken terug op een buitengewoon geslaagde dag, waarin niet alleen de resultaten werden gevierd, maar ook waardevolle inzichten werden opgedaan.