Nieuwsbericht

Lancering van Wikiwijs pagina voor "Verrijkt curriculum voor talentvolle sporters"

Het Expertisecentrum Voortgezet Onderwijs & Topsport (EVOT) heeft als missie om talentvolle sporters optimaal te ondersteunen in het combineren van hun sport, studie en prestaties. De Topsport Talentscholen vormen al 30 jaar een hechte gemeenschap die elkaar versterkt op verschillende gebieden, en er is nu een nieuwe stap gezet, want de Wikiwijs pagina van het project "Verrijkt curriculum voor talentvolle sporters" is nu live!

Het doel van het project is om jonge sporters te helpen bij hun sportieve en academische ontwikkeling. Het project omvat 12 Topsport Talentscholen die samenwerken aan de ontwikkeling van open, leerlinggestuurd digitaal leermateriaal om talentvolle sporters te ondersteunen bij het plannen van een duale carrière. Dit materiaal vormt een aanvulling op het bestaande LOB-programma van de school.

Op de Wikiwijs pagina kunnen docenten en andere onderwijsprofessionals informatie vinden over het project, waaronder welk les/kennismateteriaal al is verzameld/gemaakt, en contact gegevens en doelstellingen voor het project. 

Het project "Verrijkt curriculum voor talentvolle sporters" is een belangrijke stap in het ondersteunen van jonge sporters bij het combineren van hun sport en studie, en de lancering van de Wikiwijs pagina is een geweldige manier om de informatie over het project toegankelijk te maken voor docenten en andere onderwijsprofessionals. Neem een kijkje op de pagina en ontdek hoe talentvolle sporters zich optimaal kunnen voorbereiden op een duale carrière!