Nieuwsbericht

Kennissessie Impuls Open Leermateriaal

Op een zonnige dag in Nieuwegein vond de kennissessie van Impuls open leermateriaal plaats bij de Wachttoren. Ondanks het staken van het streekvervoer waren er vertegenwoordigers van praktisch alle pilotsaanwezig en werden er inspirerende gesprekken gevoerd en ideeën uitgewisseld over het belang van open leermaterialen in het onderwijs.

 Graag willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag, inclusief de sprekers en de deelnemers die zich inzetten voor de implementatie van open leermaterialen in het onderwijs.

 

Bovendien is tijdens de kennissessie het nieuwe communityplatform gelanceerd waar deelnemers ervaringen en kennis over open leermaterialen kunnen uitwisselen. We kijken er naar uit om deel te nemen aan de levendige community die Impuls open leermateriaal heeft gecreëerd en willen het team bedanken voor hun harde werk en toewijding bij de organisatie van deze kennissessie.

 

Na afloop van de kennissessie was er nog gelegenheid om na te praten en te netwerken onder het genot van een drankje. De sfeer was ontspannen en informeel, wat bijdroeg aan de positieve vibe van de dag.

 

Graag willen we Eva van Dosselaar bedanken voor haar voortreffelijke organisatie van deze geslaagde kennissessie. Haar harde werk en toewijding hebben bijgedragen aan het succes van de dag.